Jag älskar verkligen att läsa olika omdömen som företag får, jag kan verkligen fastna i timmar och bara läsa och läsa, det spelar egentligen ingen roll vad det för företag, har de omdömen så läser jag dom.

Min sambo kan bli galen på mig. Hon frågar alltid, vad gör du? för jag sitter med telefonen uppkörd i ansiktet och ser inte alltid så trevlig ut. Inget brukar jag säga, och hon vet att om jag svarar inget, så är det för att jag sitter och läser omdömen.

Hon svarar alltid med: Meeeen!! sitter du och läser dina jävla omdömen igen. Jag fattar verkligen inte hur du kan sitta och läsa omdömen hela dagen, vad är det som är så intressant med det? Ja, det är en bra fråga tänker jag, men om jag vänder på frågan och istället frågar vad är det som är så intressant med att sitta och kolla på 15 sek klipp på random människor som gör konstiga saker? Just det!! Det säger jag förstås inte till henne för då bryter nog helvetet löst och vi spenderar troligtvis ett par timmar med att tjafsa med varandra.

Vad läste jag om senast?

Jag var inne och läste göta energis omdömen och jag var verkligen förvånad över hur bra omdömen de har. Varför jag var förvånad undrar ni? Jo, om man läser omdömen på de andra energibolagen så är det en väldigt blandad kompott, de är till och med lite åt de negativa hållet.

Intressant är det iallafall och med tanke på deras omdömen så funderar jag på att eventuellt byta elbolag. Se, det är inte så dumt att läsa olika företags omdömen 🙂

Ha nu en fantastisk sommar med massa sol och bad. Se dock till att fortsätta följa rekommendationerna så denna pandemi försvinner snart!

Ta hand om varandra.