Som det ser ut idag så slits golvet på vår lastbrygga väldigt snabbt och det ser ut som att det snart kommer att gå sönder helt och hållet. Vi har till och med kommit till stadiet där vi behöver begränsa antalet leveranser som vi kan ta emot. 

Varje dag körs det truckar och tunga fordon som fortsätter slita på vårt golv. Om vi inte gör något kommer vi att behöva förbjuda tunga industrifordon, vilket inte är rimligt för oss. Vi måste istället hitta en lösning på problemet och vi tittar nu på att lägga ett nytt golv i starten på nästa år. 

Det verkar som att ett ordentligt industrigolv som är behandlat för att motstå stora belastningar kommer passa oss perfekt. Vi kommer kunna anpassa golvet efter hur vi själva vill ha det vilket gör att vi har oändliga möjligheter till att hitta rätt lösning som passar oss.

När golvet är färdigt beräknar vi att det finns rum för minst dubbelt så hög frekvens av leveranser jämfört med vad vi har möjlighet till att ta emot idag. Detta gör att vi tycker det är värt att stänga ner lastbryggan under ombyggnationen för att kunna utvidga vår verksamhet istället för att som det nu är begränsa den på grund av lastbryggan. Vi känner att vi verkligen måste fixa vår lastbrygga och vi vet att behovet finns så vi är villiga att göra investeringen i ett nytt golv för att vi ska kunna fortsätta växa.