Jag är tillbaka, Trivs bäst på Trivs som vi brukar säga vi gamla rävar hehe. 

Det fungerade inte så bra på kliniken så jag var modig nog att höra av mig till min gamla chef som tog emot mig med öppna armar, så skönt!

Sen jag var här förra gången har det inte hänt så himla mycket, det är samma gamla visa som innan. Vilket jag tycker är rätt tråkigt, jag vill att livet skall vara roligt och att alla ska TRIVaS heheh, komiker idag tydligen…. 😉

Jag tycker att det är dags att alla brukare som bor hos oss skall få sig en riktig upplevelse. Så jag började fundera kring vad som hade varit görbart för hela gruppen och kom fram till att en resa till Maldiverna förmodligen skulle vara för dyrt både för vårt företag och för de som endast lever på sin pension vilket inte alltid är så himla “flashigt”


Maldiverna får vi lägga åt sidan, och jag började fråga de som faktiskt bor här är vad som hade varit roligt att göra. Det kom förslag att några ville kolla på fotboll, några ville kolla på musikal. Men många var positiva till att bara komma ut i naturen och få njuta av vårsolen.

Jag samtalade med mina kollegor och de tyckte att en dag i naturen och kanske slottsskogen hade varit ett bra alternativ för våra brukare och även en skön anledning för oss att ta oss ut från boendet. Sagt och gjort, vi bestämde oss att för nästa vecka skall vi ta med hela goa gänget till slottsskogen och kolla på älgarna, pingvinerna och sälarna. Kikaren vi köpte från Götaplatsens foto förra året får åka med i väskan så alla de gamla med dålig syn får en chans att se fågeln med!