Förra året inför mitt bröllop planerade mina vänner en fantastisk möhippa på Beachcenter. Nu är det snart dags för en av tjejerna som va med att gifta sig och vi vill återuppleva den glädjen som förra möhippan gav oss! När vi var där senast beställde dem ett deluxe paket vilket innebar att vi fick spela beachvolleyboll i 2 timmar och kunde spela våran egna musik under tiden. Sen ingick det även jättegoda burgare och 2 timmars spa! Beachcenter fixade transporten åt oss till Aquarius Spa där vi fick 2 timmar bergspa med i paketet. 

Det blev i princip en heldagsutflykt men det var så fruktansvärt kul. Vi alla tränar en del och gillar att tävla mot varandra, så det blev roligt och intensivt volleybollspel. Efter två timmar hade gått var man verkligen helt slut. Maten och tiden på Aquarius Spa gjorde verkligen under för kroppen efter att ha spelat beachvolleyboll så länge. 
Nu när vi ska planera in ett liknande event för nästa möhippa tänker vi definitivt beställa deluxe paketet igen. Att få spela så länge till sin egna musik, samtidigt som mat och spa ingår är svårslaget för en möhippa. Beachcenter gjorde min möhippa till en dag jag kommer minnas förevigt. Om du funderar på en bra aktivitet för din möhippa tycker jag du ska spela beachvolleyboll här!